Меню

Офісний папір

Торгова марка: Азія
227.20
Готовий до відправлення
Торгова марка: Італія
235.20
Готовий до відправлення
Торгова марка: Азія
248.00
Готовий до відправлення
Торгова марка: Crystal Pro
229.14
Готовий до відправлення
Торгова марка: Double A
360.41
Готовий до відправлення
Торгова марка: Crystal Pro
128.51
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
136.00
Готовий до відправлення
Торгова марка: Імпорт
141.58
Готовий до відправлення

Офісний папір

Офісний папір

Діяльність будь-якого підприємства пов'язана із забезпеченням якісного документообігу. Для цього необхідна наявність сучасного обладнання, призначеного для створення, зберігання та друку документів, а також такого витратного матеріалу, як офісний папір. Для друку проєктної документації та креслень призначені широкоформатні листи. Для ведення стандартного документообігу оптимальним рішенням є офісний папір А4 500 аркушів, який широко представлений в каталозі інтернет-магазину «ОфісМенеджер».

Папір офісний

Властивості аркушів не тільки визначають якість друку, але й суттєво впливають на стан та термін роботи принтерів. Саме тому перед тим, як купити папір А4 оптом в компанії "ОфісМенеджер" слід познайомитися з характеристиками представленого продукту:

  • Щільність - показник, який впливає на здатність друкуючого пристрою захоплювати листи з лотка. Крім цього, при низькій щільності збільшується скручування при прогонці через принтер і зменшується механічна міцність. Стандартним вважається офісний папір А4 80 г/м2.
  • Показник непрозорості - особливо актуальний для документації, в якій передбачено двосторонній друк. Папір з високим рівнем непрозорості рекомендовано використовувати для ведення ділового документообігу, із середнім та низьким для внутрішнього застосування.
  • Ступінь білизни - визначає не тільки візуальне сприйняття документа, але і якість друку. Оптимальним варіантом вважається показник від 90%. За таких параметрів забезпечується найкращий контраст між кольором тексту та папером.

Як правило, офісний папір надходить у продаж у стандартних упаковках по 500 аркушів. Крім цього, у каталозі компанії представлена продукція з перфорацією та без неї, яка випускається в рулонах.

  • Крім паперу, у нас Ви маєте можливість замовити й іншу продукцію для ведення бізнесу. Завдяки комплексному підходу до обслуговування клієнтів, ми гарантуємо доставку від дверей до дверей канцелярських товарів, побутової хімії, продуктів харчування тощо. Все, що Вам необхідно, Ви можете придбати в одній компанії! Заощаджуйте свій час з «ОфісМенеджер», який багато років працює в сегменті В2В!

Класи офісного паперу

Залежно від щільності та ступеня білизни, продукція поділяється на класи:

  • Клас А - папір найвищої якості, ступінь білизни якого становить 98%. Продукція цієї категорії має високу щільність і однорідність. Сумісна з усіма типами друкованих пристроїв, у тому числі високочутливими
  • Клас В - вважається стандартом, що підходить для друку практично будь-яких документів. Показник білизни у такій продукції становить 95%.
  • Клас С - листи економ класу, які користуються величезною популярністю у клієнтів компанії «ОфісМенеджер». Ціна на папір А4 класу С максимально демократична.

Переваги купівлі офісного паперу в «ОфісМенеджер»

  • У компанії продається офісний папір оптом від найвідоміших виробників, а також широкий спектр інших товарів.
  • Кур'єрська служба гарантує оперативну доставку Україною до офісу з доставкою до дверей.
  • Кількість позицій та товарів у замовленні не обмежується. При комплексному замовленні на вимогу клієнта можливе формування коробок окремих підрозділів підприємства. Замовлення обробляється автоматично, що виключає будь-які помилки.

Якщо вам потрібні якісний офісний папір, оптом та в роздріб, за прийнятними цінами? Звертайтеся, ми гарантуємо зручні та вигідні умови співпраці кожному клієнту!

Офісний папір