Меню

Калькулятори

Торгова марка: KLERK
400.00
Готовий до відправлення

Калькулятори

Придбати калькулятори великим і дрібним оптом з доставкою по Україні

Калькулятор анітрохи не втратив своєї актуальності, і провідні виробники обчислювальних пристроїв продовжують випускати широкий асортимент калькуляторів, ґрунтуючись на потребах споживачів.

Інтернет-магазин officem.com.ua пропонує придбати калькулятори оптом, замовити за кращими цінами які можна в Дніпропетровську, Києві, Харкові, інших містах України.

Види калькуляторів

Існують наступні типи пристроїв:

  • Кишенькові;
  • Настільні.

Покупцям доступні такі види калькуляторів, які відрізняються функціональними можливостями:

  • Прості - мають невеликі розміри, дозволяють виконувати елементарні арифметичні операції;
  • Бухгалтерські калькулятори використовуються для професійних розрахунків. Зазвичай це настільні пристрої з великими клавішами і екраном. Мають додаткові бухгалтерські функції;
  • Інженерні - використовуються в складних технічних розрахунках. Володіють розширеними можливостями, що дозволяють здійснювати обчислення математичних функцій, статистичні розрахунки. Мають більше ста вбудованих функцій;
  • Програмовані. Подібний функціонал інженерних калькуляторів. Також можна виконувати обчислення, згідно нескладним програмам, створеним користувачем; Фінансові. Використовуються для фінансових розрахунків.

officem.com.ua – інтернет-магазин, що пропонує недорогі прості, фінансові, бухгалтерські, інженерні калькулятори. В каталозі ви зможете вибрати і купити оптом відповідні пристрої, орієнтуючись на опис, інформацію про їх ціною.

Калькулятори