Меню

Гумки для грошей

Гумки для грошей

Каталог гумок для грошей

Будь-яка робота, пов'язана з грошима (бухгалтерія, банк), що передбачає наявність порядку в зберіганні грошових коштів. Гумки для купюр використовують для впорядкування та акуратного зберігання великих грошових сум.

Переваги грошових гумок

Операції з готівкою – дуже відповідальне заняття, що вимагає точності. Кольорові банківські гумки в даному випадку є незамінними помічниками. Переваги використання гумок для грошових купюр:

  • Складені стопкою паперові гроші менше зношуються. Грошові гумки забезпечують дбайливе зберігання купюр, продовжуючи термін їх служби;
  • При розподілі готівки (наприклад, для видачі заробітної плати) ризик випадкової втрати купюри мінімальний. До того ж, заздалегідь розкладені по стопках гроші з фіксованою сумою не потрібно перераховувати повторно;
  • Грошові купюри різного номіналу не змішуються між собою;
  • Часто це пристосування використовується господинями для систематизації паперових пакетів з приправами, акуратного складання пакетів, бобін з харчовою плівкою, фольгою та інших дрібниць;
  • Гумка для купюр полегшує підрахунок виручки магазину.

Складання грошей в конверти, використання затискачів всі ці способи зберігання готівкових коштів менш ефективні порівняно з грошовими гумками.

Де вигідно придбати?

Кольорові гумки для купюр продаються у великих і маленьких упаковках. Купити їх можна зовсім недорого в магазинах канцелярських товарів. Для великих підприємств, банків, де необхідність у гумках є постійно, велике значення має питання, скільки коштує ця канцелярське приладдя. Тому їм доцільно купувати пристосування для зберігання грошей оптом.

Інтернет-магазин «ОфісМенеджер», найбільший постачальник в Дніпрі канцелярських товарів, де можна дешево купити гумки для грошей від виробника великим і дрібним оптом за низькою ціною. Вартість товарів відомих марок доступна кожному покупцеві.

Скориставшись нашими послугами, ви заощадите час на пошуки найбільш вигідних пропозицій, тим більше, що замовити товар можна, не покидаючи свого робочого місця в Києві, Полтаві, Харкові, Запоріжжі, Кривому Розі з доставкою прямо до дверей офісу в будь-якому місті України.

Гумки для грошей