Меню

Придверні килимки

Торгова марка: Україна
1 677.89
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
838.94
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
132.48
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
312.00
Готовий до відправлення
Торгова марка: Китай
851.20
Готовий до відправлення

Придверні килимки

Придверні килимки

Ви думаєте, що за чистоту підлоги в коридорі відповідає тільки господиня? А ось і ні. Її допомагають підтримувати спеціальні брудозахисні килимки, які виготовляють з різних сучасних матеріалів.

Які функції виконує решіток килимок?

Підлогові покриття, зазвичай, стелять перед і за вхідними дверима. Вони перешкоджають попаданню бруду в приміщення, яку люди приносять на взуття з вулиці. Підвищена водопоглинання матеріалу і верхнє покриття брудозахисних килимків здатні:

  • затримувати пил, пісок, сміття;
  • вбирати вологу;
  • очищати підошву від рідкої бруду;
  • вбирати в себе розтанув сніг.

Вироби випускають маленьких і великих розмірів. Якісний вологопоглинаючий килим підтримає чистоту в офісі, квартирі, приватному будинку і знизить витрати на прибирання, а ще він збільшить термін експлуатації підлогового покриття на 25-30%. Такі підлогові вироби незамінні в торгових і бізнес-центрах з великою прохідністю людей, а також:

  • у лікувальних та навчальних закладах;
  • на вокзалах і в аеропортах;
  • в кінотеатрах, музеях, театрах;
  • у фінансових установах;
  • у спорткомплексах та басейнах.

Ви не знаєте, як правильно вибрати і де купити недорого красивий гумовий килимок в передпокій або велике покриття в офіс? Тут є відповіді на всі ваші запитання. Спочатку розберемося з асортиментом виробів.

Різновиди килимків

придверні Килимки повинні забезпечувати триступеневу захист, затримуючи великі, середні і дрібні частинки бруду. Перед квартирою, в парадній, краще всього покласти виріб на гумовій основі з коротким ворсом. За дверима в коридорі відмінно виглядають гумові килимки з довгим ворсом. Вони виконують очищаючі функції, додають затишку, не промокають і вписуються в дизайн приміщення. Ви можете придбати зразки з логотипами або малюнками різного кольору і розміру. Побутові і універсальні моделі можна швидко вибрати, замовити та купити через інтернет. Треба просто заповнити онлайн заявку і отримати товар з доставкою додому. Реальна вартість вказана поряд з кожною моделлю.

Ніздрюватий килимок з великими отворами кладуть перед входом до будівлі з великою відвідуваністю. Їх виготовляють з ПВХ зі сталевою або алюмінієвою сіткою. Є комбіновані вироби, які зроблені з:

  • гумового підстави;
  • металевого скребка;
  • синтетичного ворсу.

Такі моделі здатні затримати до 50% бруду. За рахунок міцності всіх матеріалів вони мають тривалий термін служби – 2-3 роки. Решіток аксесуар обов'язково повинен бути ширше вхідних дверей.

Дрібні зразки роблять з жорсткого ПВХ або більш м'якої гуми. Часто використовують алюмінієвий дріт і міцну щетину. Моделі кладуть всередині великих будівель. Вони не ковзають і затримують:

  • воду;
  • бруд;
  • пісок;
  • пил.

Ворсові килими виготовляють з різних матеріалів, але найбільш практичними є вироби на гумовій основі з полімерним покриттям. Така модель здатна затримати до 7-ми літрів води і до 4-х кг бруду. Її просто прати в машині, і вона швидко сохне.

Сучасні модульні килимки збирають з різних матеріалів, які скріплюються між собою за принципом пазлів. Конструкція зручна тим, що в будь-який момент можна замінити износившуюся частина.

Поради щодо вибору брудозахисних килимів

Правильний вибір залежить від типу приміщення і кількості відвідувачів. Зрозуміло, що придверні килимок в квартиру буде відрізнятися від килима у готель. Надійний захист житловому приміщенню забезпечать два вироби:

  • дрібнопористого з короткою щетиною перед дверима;
  • красивий, дизайнерський з довгим ворсом в передпокої.

Для великих будівель краще вибирати великі моделі, які забезпечать всі три ступені захисту. Перед входом треба покласти крупноячеистый килим, за дверима – дрібнопористий, а в холі – ворсовий на гумі. Чим довшим буде кожне покриття, тим більше кроків за нього зробить людина, а значить, більше бруду залишить на ньому. Ідеально, якщо по кожному зразку вийде зробити крок 5-6 разів.

Великі крупноячеистые покриття купують разом зі спеціальними піддонами, які струшують сміття. Така конструкція значно полегшує прибирання.

Як доглядати за брудозахисним килимками?

Покриття з великими і середніми отворами треба періодично промивати за допомогою шланга з потужним струменем води.

Модульні, прогумовані і дрібні зразки невеликих розмірів можна споліскувати під краном.

Складніше доглядати за ворсовими килимами. Довгі ворсинки швидко забруднюються, і покриття доводиться часто прати. Простіше віддати виріб в клінінгову компанію, де є спеціальні миючі засоби та професійна техніка.

Скільки коштує килимок?

Ціна залежить від типу, якості, розміру і виробника. Найдорожчими вважаються дизайнерські зразки, виготовлені під ваш інтер'єр. Тут ви зможете вигідно придбати будь-яку модель з доставкою в Київ, Харків, Одесу, Запоріжжя, Дніпро, Львів та інші куточки України.

Придверні килимки