Меню

Швидкозшивачі пластикові

Торгова марка: 4Office
6.83
Готовий до відправлення
Торгова марка: KLERK
37.50
Готовий до відправлення
Торгова марка: Economix
45.31
Готовий до відправлення
Торгова марка: Norma
50.67
Готовий до відправлення
Торгова марка: Norma
6.26
Готовий до відправлення

Швидкозшивачі пластикові

Каталог папок, швидкозшивачів

Швидкозшивачі з кільцями і перфорацією являють собою пластикові папки для об'єднання документів в один каталог. Папки-швидкозшивачі пластикові оснащуються затискачами, що відрізняються конструкцією. Найбільш поширеними є затискачі типу А і В, які передбачають використання файлів з перфорацією. Найпоширеніші формати швидкозшивачів – А4, А5. Папка швидкозшивач на кільцях це зручне і практичне, зберігання документів.

Інтернет-магазин officem.com.ua надає можливість купити файлові швидкозшивачі оптом за доступними цінами. Замовити пластикові папки-швидкозшивачі А4 можна на нашому сайті з організацією їх доставки в Дніпропетровськ, Київ, Запоріжжя, Харків, Одесу, Кривий Ріг, Полтаву та інші міста України. Можливий як великий, так і дрібний опт. 

Функції папки-скоросшивателя

Перші папки-швидкозшивачі А4 з почали застосовуватися досить давно і сталося це завдяки німецьким офісним працівникам. Своєю появою папка зобов'язана бажанням систематизувати документацію і надійно захистити її від пошкоджень різного роду.

Зовні папка-швидкозшивач А4 з кільцями нічим не відрізняється від звичайної папки. Однак всередині вона забезпечена механізмом, що дозволяє утримувати аркуші паперу. Матеріал виготовлення папки прозорий, що дозволяє бачити титульний лист, не відкриваючи папки. Задня частина скоросшивателя виготовляється з пластику найрізноманітніших кольорів, що також допомагає користувачеві сортування документів.

Характеристики папок

Товщина матеріалу для виготовлення папок порівняно невелика, оскільки розрахована на невелику кількість документів. Пластикові папки-швидкозшивачі А4 також можуть мати перфорацію.

Якщо ви шукаєте, де купити файловий швидкозшивач пластиковий – звертайтеся до нас. Ми пропонуємо недорогі пластикові папки від кращих виробників, які допоможуть вам систематизувати і зберегти документи. У зручному каталозі ви знайдете докладний опис, інформацію про те, скільки коштує папка-швидкозшивач з кільцями або префорацией.

Швидкозшивачі пластикові