Меню

Конверти

Торгова марка: Україна
1.16
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
1.46
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
0.70
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
3.71
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
1.57
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
0.92
Готовий до відправлення

Конверти

Поштові конверти оптом і в роздріб — товар, що не втрачає своєї актуальності

Сьогодні, в століття глобальної комп'ютеризації та прогресу цифрових технологій, звичайне, паперовий лист, передане по пошті, використовується все так же широко. Статистика стверджує, що щодня більше трьох мільйонів листів по всьому світу відправляється адресами, а це 35 листів кожну секунду. Звичайно, електронне повідомлення доходить швидше, та і не піддасться загрозу бути намоченим, пошкоджені або втрачені, проте у багатьох випадках воно просто не може замінити традиційне письмо. Це стосується передачі оригіналів документів з "мокрими печатками", цінних бандеролей, розсилання всіляких каталогів, буклетів і багато-багато чого іншого.

Саме тому старий добрий поштовий конверт рано скидати з рахунків, він прослужить нам ще дуже довго. Не варто забувати про це важливому видатковому матеріалі, адже він може закінчитися тоді, коли буде потрібно, краще купити поштові конверти оптом, щоб не потрапити в неприємну ситуацію. Конверт, у тому вигляді, яким ми користуємося сьогодні, був винайдений в Англії майже два століття тому, в 1820 році, торговцем писчебумажными товарами. Це винахід одразу припало до душі споживачам, і через нетривалий час поштові конверти почали вироблятися в промислових масштабах в кількості сотень тисяч штук.

Купити конверти оптом в Дніпрі, Києві, Харкові, Донецьку і Запоріжжі

Сучасний поштовий конверт має кілька класифікацій залежно від зовнішнього вигляду, сфери застосування та характеристик. Для початку існує класифікація за кольором паперу: крафт — коричневий, володіє підвищеною зносостійкістю і мінімальної просвічуваністю, і офсет — білий, широко застосовуваний в діловому листуванні. Далі конверти розрізняються за типом склеювання: мокроклеючі (МК), самоклеючі (СК) і конверт з відривною стрічкою (СКЛ). Розрізняють їх за типом розташування клапана — боковий або верхній. Дуже важливим параметром, за яким розрізняються конверти, є, також, формат.

Існує чотири основних типорозміру. C6 — має розміри 114х162 мм, в нього поміщається А4 лист, складений вчетверо. DL, або євроформат — 110x220 мм, в такий конверт кладуть аркуш А4, складений втричі по довгій стороні. С5 — для документів формату А5 і С4 — для формату А4, відповідно. Якщо вам потрібні конверти оптом чи вроздріб — просто замовте їх у нашому інтернет-магазині "ОфісМенеджер", де також можна придбати і канцелярські книги щоденники алфавітниці.

Конверти