Меню

Сегрегатори

Торгова марка: KLERK
62.72
Готовий до відправлення
Торгова марка: KLERK
62.72
Готовий до відправлення
Торгова марка: Імпорт
62.72
Готовий до відправлення

Сегрегатори

Каталог сегригаторов, папок реєстраторів оптом

Сегрегатор в сучасному офісі призначений для організації паперових документів. Товар має невелику вартість, при цьому дуже зручний для створення систем архівування та зберігання документів.

Папка реєстратор канцелярське приладдя, оснащена арочним механізмом, що відповідає за надійне і зручне зберігання документів в хронологічному, тематичному та алфавітному порядку. Листи можна кріпити попередньо проколів їх діркопробивачем або уклавши в файли. На корінці є місце для розпізнавальної наклейки. Отвір зверху сегрегатора дуже зручно, так як завдяки йому сегрегатор можна зняти навіть з найвищої полиці без особливої праці. Захисне плівкове покриття на папці для сортування та зберігання документів перешкоджає їх пошкодження. В інтернет-магазині ОфісМенеджер ви зможете придбати товари за доступною ціною великим і дрібним оптом. В каталозі представлені фото різних моделей систем архівації:

  • на кільцях
  • з притискним механізмом
  • для зберігання документів А4 та ін
  • папки
  • швидкозшивачі з арочним механізмом А4.

Придбати різнокольорові сегрегатори від популярних виробників односторонні або двосторонні можна з доставкою в будь-яку точку України. Весь товар на нашому сайті має сертифікати якості, що дуже важливо, оскільки вони не принесуть персоналу і всім тим, хто з ними стикається. Купуючи канцелярські та інші товари для офісу у нашому інтернет-магазині ви забезпечуєте своєї компанії економію грошових коштів і вільного часу.

Сегрегатори