Меню

Демонстраційні дошки, фліпчарти

Торгова марка: Axent
1 173.01
Готовий до відправлення

Демонстраційні дошки, фліпчарти

Купити фліпчарт (демонстраційну дошку) з доставкою по Україні

Демонстраційні дошки стали обов'язковим аксесуаром в будь-якому сучасному офісі. Це ефективний засіб наочної демонстрації матеріалу, істотно полегшує його засвоєння. Об'ємні зорові образи запам'ятовуються людиною значно ефективніше, ніж інформація, що подається тільки з допомогою мови.

Інтернет-магазин ОфісМенеджер пропонує широкий вибір демонстраційних дощок (фліпчартів) оптом, для проведення семінарів, нарад, замовити за доступними цінами які можна в Дніпрі, Києві, Харкові та інших містах України.

Існуючі сьогодні презентаційні дошки мають різноманітні конструкції, наприклад, широко застосовувана дисплей-система – пристрій з металевою основою з кількома рамок, в яких розміщується необхідний матеріал.

Види демонстраційних дощок

Зазначені системи бувають наступних типів:

  • Настільні;
  • Підлогові зі спеціальним штативом
  • Підлогові одинарні (одна рамка).

Дуже популярні сьогодні так звані штендери, які розміщуються біля входу в офіс і використовуються для інформування проходять в акціях, вартості послуг.

Ще один спосіб донести інформацію – рамка плакатна. Це легка конструкція з кріпленням на стіні, що має різноманітні формати.

В офісних умовах використовуються системи, призначені для розміщення інформації в процесі презентації, семінару або наради. Це маркерні або магнітно-маркерні дошки. Поверхня подібних демонстраційних дощок виготовляється із спеціального матеріалу, на якому зручно наносить написи спеціальним маркером і також зручно видаляти їх звичайною губкою.

Також не можна не згадати ще про один підвид цієї продукції – інтерактивних дошках. Такі вироби виготовлені у вигляді великих дисплеїв, схожих з екраном планшета. Поверхня такої демонстраційної дошки є сенсорною, з можливістю писати на ній маркерами. Такі дошки використовуються в багатьох навчальних закладах.

ОфісМенеджер – інтернет-магазин, що реалізує демонстраційні дошки оптом (фліпчарти). У зручному каталозі ви зможете вибрати і купити оптом підходящі вам за параметрами дошки, орієнтуючись на детальне опис, фото та інформацію про їх вартість.

Демонстраційні дошки, фліпчарти