Меню

Скоби для степлера

Торгова марка: KLERK
4.64
Готовий до відправлення
Торгова марка: KLERK
24.45
Готовий до відправлення
Торгова марка: Norma
30.50
Готовий до відправлення

Скоби для степлера

В сучасному діловодстві використовується безліч офісних канцелярських приладдя. Одне з найбільш необхідних пристосувань – степлер, який забезпечує міцне скріплення документів, що допомагає упорядкувати зберігання важливих паперів.

Скоби для степлера – це видатковий матеріал, який завжди затребуваний. Він має низьку вартість, тому власники офісів, як правило, роблять закупівлю скоби для степлера оптом.

Як підібрати скоби?

Купівля неякісних скоби для степлера може стати справжньою проблемою, так як в процесі роботи вони можуть ламатися і навіть сприяти виходу з ладу самого розчину пристрою. Тому в процесі вибору витратних матеріалів треба звернути увагу на канцелярське скоби від відомих виробників.

Вироби вибирають за двома параметрами:

  1. За розміром (найбільш затребувані скоби для степлера №24, для маленького степлера №10);
  2. По довжині ніжки (згідно з кількістю скріплюються аркушів паперу):
  • в межах 30 листів можна використовувати скоби для степлера з загостреною ніжкою 6 мм;
  • від 30 до 50 аркушів – 8 мм;
  • від 50 до 70 аркушів – 10 мм;
  • для скріплення 100 аркушів потрібно скоба, ніжка якої не менше 13 мм.

Характеристики

Всі параметри виробів вказані на упаковці степлера. Канцелярські скоби виготовляють із сталевого дроту з загостреними кінцями. Витратні матеріали коштують недорого, але є найбільш міцними. В деяких випадках використовують нікелеве, мідне покриття, що забезпечує захист скоб від корозії. Кольорові скріпки зручно застосовувати для маркування документації, до того ж вони вносять трохи фарб в одноманітну паперову роботу.

У степлер вставляють блок, який складається як мінімум з 40 скріпок, сполучених між собою спеціальною клейкою речовиною. Упаковка містить 500-2000 скоб. Цей показник, а також марка продукції визначають ціну скоби для степлера.

Де дешево купити і скільки коштують канцелярські приналежності оптом, великим, дрібним оптом? Інтернет-магазин officem.com.ua пропонує оптом на самих вигідних умовах в Україні. У нас ви можете замовити скоби для степлера з доставкою по Дніпропетровську, а також в Київ, Харків, Одесу, Кривий Ріг, Полтаву, Запоріжжя та інші міста.

Скоби для степлера