Меню

Касова стрічка

Торгова марка: Україна
18.14
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
56.64
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
11.04
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
23.04
Готовий до відправлення

Касова стрічка

Касова стрічка

Чекова стрічка для терміналів – витратний матеріал для обладнання, що використовується під час друку фіскальних документів. Актуальною така продукція є як для великих торгових підприємств, так і для невеликих компаній, що працюють у сфері торгівлі чи послуг. В асортименті компанії «ОфісМенеджер» представлено широкий вибір касових стрічок. Один від одного продукція відрізняється розмірами, кількістю шарів та іншими особливостями. Загальна характеристика всього представленого в каталозі товару – висока якість.

Види стрічок

У більшості випадків чекова стрічка класифікується за кількістю шарів.

  • Одношарова продукція – найпростіший і доступніший варіант виробів. Для виробництва такої стрічки використовують офсетний папір невеликої щільності 60-65 г/м. Білизна полотна складає 90-96%. Такий папір підходить для принтерів із чорнильними картриджами та стрічками, які останнім часом втрачають свою актуальність. Ширина одношарової касової стрічки становить від 37 до 76 мм, розмір втулки – від 12 до 18 мм, ролика – від 54 до 70 мм.
  • Багатошарові стрічки – продукція, у складі якої найчастіше є 2, рідше – 3, шари. Верхній виконується з офсетного паперу, нижній - з аналогічного матеріалу з покриттям, що самокопіюється, з мікрогранул. Зображення на поверхню стрічки наноситься друкарським вузлом контрольно-касових машин (ККМ). На другому шарі відбиток створюється внаслідок цього ж механічного впливу. Ширина найпопулярніших моделей становить 33, 57 та 76 мм, діаметр ролика – від 54 до 70 мм, втулки – 12 мм.

В окрему категорію віднесено касову термострічку. Цей тип паперу має лише один шар, на поверхню якого нанесено спеціальне покриття. Зображення на стрічці з'являється в результаті термічного впливу головками принтера з елементами, що нагріваються. Термопапір вважається найбільш прогресивним варіантом і користується популярністю, що постійно зростає. Випускається у рулонах шириною 38, 57, 59 та 80 мм.

Особливості чекового паперу

В асортименті компанії «ОфісМенеджер» представлено продукцію для друку фіскальних документів на наступних типах обладнання:

  • касових апаратах;
  • терміналах;
  • чекових принтерах;
  • банкоматах и т.ін.

Касова стрічка для терміналу, термопринтера чи іншої техніки підбирається з урахуванням рекомендацій виробника друкарського обладнання. При виборі слід враховувати такі характеристики, як ширина та довжина рулону, діаметр втулки та ролика.

Крім основних характеристик, рекомендовано враховувати й інші особливості застосування чекової стрічки:

  • для банкоматів призначена стрічка із паперу вищої щільності. Причина – складність заміни під час розриву рулону у процесі роботи техніки;
  • як правило, контрольно-касова термострічка, одно- та двошаровий папір для друку чеків мають кольорове маркування, що сигналізує про те, що рулон закінчується;
  • термострічки дають можливість наносити на них не лише фіскальну, а й рекламну інформацію;
  • при відриві чека касова термострічка виділяє набагато менше пилу, ніж офсетні моделі. Як результат, друкарське обладнання менше забруднюється та служить довше.

Переваги купівлі касової термострічки в компанії «ОфісМенеджер»

  • Ми цінуємо свою репутацію та пошану клієнтів, тому в нашому каталозі представлена тільки по-справжньому якісна стрічка для банківського терміналу, касового апарату та чекового принтера.
  • В інтернет-магазині ОфісМенеджер можна замовити будь-яку кількість товару оптом та в роздріб. Ціна залежить від обсягу закупівлі.
  • Наші кур'єри гарантують оперативну доставку від дверей до дверей по всій Україні. Вартість доставки входить у ціну товару.
  • Процес оформлення замовлення повністю автоматизований, тому ризик виникнення помилок практично зведений до нуля.

Для постійних клієнтів та тих, хто звернувся до нас вперше, діє гнучка система знижок. Це означає, що у нас Ви зможете придбати касову стрічку на максимально вигідних умовах!

Касова стрічка