Меню

Пакети фасувальні поліетиленові

158.40
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
69.12
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
95.81
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
65.52
Готовий до відправлення
Торгова марка: Comserv
48.82
Готовий до відправлення
79.49
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
62.40
Готовий до відправлення
Торгова марка: Україна
24.00
Готовий до відправлення

Пакети фасувальні поліетиленові

Сучасні виробники пропонують величезний вибір пакувальної тари з паперу, тканини, пластику та інших матеріалів, але найбільшою популярністю зараз користуються фасувальні поліетиленові пакети, призначені для зберігання харчової та нехарчової продукції. Завдяки функціональності і універсальності така упаковка виключно зручна у використанні, тому саме вона найчастіше застосовується в магазинах, супермаркетах та інших торговельних закладах для фасування різних товарів. Зручно користуватися поліетиленовими пакетами та в побуті, а також під час подорожей.

Переваги поліетиленових пакетів

  • Міцність. При вазі всього в кілька грам фасувальні пакети з поліетилену витримують досить великі навантаження. При щільності пакету 14 мкм рекомендоване навантаження становить до 3 кг, стандартний пакет-майка розрахований на 10 кг. Вага переносимого вантажу залежить також від розміру пакувальної тари.
  • Легкість. При використанні поліетиленових пакетів для фасування продуктів додаткове навантаження у вазі буде мінімальною, що не вплине на кінцеву ціну товару.
  • Водонепроникність. Фасувальні поліетиленові пакети не пропускають вологу, тому запаковані в них товари залишаться сухими навіть після прогулянки під дощем або снігом.
  • Універсальність. Поліетилен можна використовувати як в торгівлі, так і в побуті для зберігання харчових продуктів, одягу, транспортування різних речей або утилізації сміття.
  • Доступна вартість. З усіх видів пакувальної тари фасувальні пакети з поліетилену найдешевші. У фірмових магазину та супермаркетах вони пропонуються безкоштовно, аби покупець міг вибрати потрібний товар і не турбуватися, що він запилиться під час дороги додому.
  • Надійність. Поліетилен не схильний до впливу жирних або кислотних речей, тому добре упаковані і герметично закриті пакети попередять попадання будь-якої рідини всередину сумки.

Види фасувальних поліетиленових пакетів

  • Пакети «Майка» з ручками. Для упаковки товарів невеликої ваги вони найбільш зручні, тому найчастіше застосовуються в продуктових магазинах. Завдяки двухслойности ці пакети досить міцні. Сам виріб не має слідів з'єднання, випускається в різних розмірах.
  • Фасувальні пакети без ручок. В основному такі вироби використовуються одноразово для фасування товарів. Використовуються фасувальні поліетиленові пакети найчастіше в овочевих відділах супермаркетів, також у них фасуються цукерки, печиво та інші товари.

Де можна купити поліетиленові пакети в Україні недорого?

Інтернет-магазин «Офіс-Менеджер» пропонує великий вибір поліетиленових фасувальних пакетів різного розміру. У нас низькі ціни і швидка доставка замовлень по всій Україні — Дніпро (Дніпропетровськ), Київ, Харків, Запоріжжя, Одесу, Львів та інші міста. Пропонуємо пакети уроздріб і оптом в будь-яких необхідних обсягах.

Пакети фасувальні поліетиленові