Меню

Професійна і побутова хімія

Професійна та побутова хімія

Професійна та побутова хімія оптом та в роздріб від найвідоміших виробників – товар, замовити який можна в компанії «ОфісМенеджер». В асортименті магазину представлені засоби широкого кола споживачів. Постійними клієнтами компанії є представники сфери послуг, торгових та промислових підприємств. До трендових категорій товару належать засоби, призначені для побутового та професійного клінінгу. За допомогою придбаних у компанії засобів видалення будь-яких типів забруднень стає по-справжньому комфортним та ефективним.

Асортимент професійної хімії для прибирання

В каталозі магазину представлена продукція з широкою сферою застосування, а також вузькоспеціалізовані товари:

  • Засоби для кахлю та сантехніки. До цієї категорії віднесені спеціальні засоби з дезінфікуючим ефектом. Продукція ідеально підходить для прибирання та догляду за сантехнікою в громадських санвузлах, а також ванних кімнатах і вбиралень. В асортименті компанії є широкий вибір продукції для боротьби з іржею та вапняним нальотом, а також розхідні стікери, підвіски та змінні блоки для унітазів.
  • Професійна клінінгова хімія. Включає засоби для миття вікон, підлог та стін, а також поліролі для меблів та багато іншого. Завдяки поєднанню ефективності та доступної ціни, така продукція користується популярністю у клінінгових компаній та представників інших сфер сучасного бізнесу.
  • Засоби для прання. Товар, який є актуальним для ресторанів, кафе, готелів, пралень та інших підприємств. Гелі, порошки, засоби для виведення плям, ополіскувачі та кондиціонери, а також інша оптова побутова хімія цієї категорії гарантують високу якість прання, а також дбайливий догляд за текстилем.

Окрім цього, медичні заклади та салони краси можуть замовити ефективні дезінфікуючі засоби. Підприємствам громадського харчування менеджери запропонують широкий асортимент засобів для миття харчового обладнання, а дорожнім службам – сучасні антиожеледні реагенти. Так само до клієнтів компанії належать автомийки та сервіси технічного обслуговування, торгові підприємства, аптеки та ін.

Магазин побутової хімії Офісменеджер

Наш інтернет-магазин вже багато років спеціалізується на продажу побутової хімії великим та дрібним оптом. За цей час ми досконало вивчили потреби різних груп споживачів, тому можемо надати кваліфіковану допомогу при виборі товарів та формуванні замовлення. У компанії є й інші переваги, що заслуговують на увагу клієнтів.

  • Більшість товарів поставляється від виробників безпосередньо, завдяки чому у нас можна купити побутову хімію за максимально демократичною ціною.
  • На сайті ОфісМенеджер Ви можете обрати товари кількох груп, з яких буде сформовано одне замовлення. Кожна упаковка комплектується списком, що виключає помилки.
  • Ми не обмежуємо кількості позицій та товарів за ними. Обирайте стільки продукції скільки потрібно для комфортної роботи.
  • Доставка замовлення здійснюється до дверей офісу в максимально стислий термін. Працюємо у всіх містах України.

Вам потрібна професійна хімія оптом та в роздріб? Звертайтесь, ми гарантуємо комфортні та вигідні умови співробітництва кожному клієнту!

Професійна і побутова хімія