Меню

Папки с файлами

Торгова марка: 4Office
142.77
Готовий до відправлення
Торгова марка: KLERK
33.50
Готовий до відправлення
Торгова марка: 4Office
80.10
Готовий до відправлення
Торгова марка: 4Office
132.98
Готовий до відправлення

Папки с файлами

Папка з файлами – незамінна канцелярське приладдя в роботі, пов'язаної з веденням документації (архіви, бухгалтерія, відділ продажів і т. д.) Така система архівації коштує недорого, при цьому є багатофункціональною, у зв'язку з чим заслужила велику популярність серед споживачів.

Призначення файлових папок

Файлові Папки формату А4 мають широкий спектр застосування:

  • їх використовують з метою запобігання потрапляння на документи вологи, бруду, сонячного світла, здатного вплинути на якість зображення на папері, й інших зовнішніх факторів;
  • вони захищають документацію від будь-яких механічних пошкоджень;
  • папки з файлами є відмінним презентаційним матеріалом, який використовують для наочного подання інформації без ризику пошкодити важливі папери.

Особливості папок

В файлові папки вкладають файли з глянцевою або матовою поверхнею переважно у форматі А4, а також файли, які мають лицьову прозору поверхню і забезпечені щільною основою з перфорованого матеріалу з задньої сторони.

Матові файли мають антивідблисків властивостями, що забезпечує можливість вивчати документи при будь-якому освітленні. Глянцеві файли більш тонкі, мають гладку поверхню і надають зберігається документації презентабельний вигляд. Найчастіше в папках-регістрах використовують саме глянцеві файли. Вибираючи файли для зберігання документів у папці, потрібно враховувати, що вартість перфорованих, матових виробів вище, оскільки їх виробництво вимагає великих витрат.

Де дешево купити файлові папки А4 для офісу? Скільки коштує виріб оптом і в роздріб?

Інтернет-магазин officem.com.ua у Дніпропетровську запрошує до співпраці підприємців, власників фірм на найбільш вигідних умовах в Україні. У нас ви можете придбати папки з файлами від провідних виробників дрібним, великим оптом за найнижчою ціною.  Замовити продукцію можна по телефону. Ми забезпечуємо оперативну доставку по місту, а також в будь-який регіон країни (Полтава, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса, Київ, Харків).

Папки с файлами