Меню

Бейджі

Торгова марка: Scholz
6.11
Готовий до відправлення
Торгова марка: Axent
15.49
Готовий до відправлення
Торгова марка: Axent
10.17
Готовий до відправлення
Торгова марка: KLERK
4.62
Готовий до відправлення
Торгова марка: Axent
2.94
Готовий до відправлення
Торгова марка: Axent
7.22
Готовий до відправлення

Бейджі

Купити бейджи великим і дрібним оптом з доставкою по Україні

Вони являють собою іменну картку, що дозволяє ідентифікувати особу при проведенні різних заходів, виставок, презентацій. Також вони можуть бути частиною корпоративного стилю в умовах офісу або при проведенні громадських заходів.

Інтернет-магазин officem.com.ua пропонує широкий вибір бейджів оптом, використовуваних при проведенні виставкових стендів, презентацій, замовити за доступними цінами які можна в Дніпропетровську, Києві, Харкові та інших містах України.

Що являє собою бейдж

Основне призначення бейджів:

  • Розміщення інформації про товар;
  • Використання в якості візиток для співробітників або були заходів.

Бейдж – це рамка, виготовлена з пластику в різних колірних і дизайнерських рішеннях, оснащена спеціальним кріпленням і знімною панеллю для іменних карток або інших інформаційних матеріалів. Використовувати бейджі можна не тільки в якості візитки для співробітників вашої компанії, але і як інформаційні картки для вашої продукції. Кріплення для бейджа до експонатів проводиться шпилькою або магнітом.

Бейдж-файли, які ми пропонуємо вам купити оптом в нашому магазині, виготовляються з прозорого вінілу і застосовуються для носіння візиток, перепусток на громадських заходах. Вони фіксуються на одяг за допомогою кліпси і можуть використовуватися неодноразово в наступних публічних заходах і акціях.

officem.com.ua – інтернет-магазин, що реалізує бейджі оптом. У зручному каталозі ви зможете вибрати і купити оптом бейджі за доступною ціною, виготовлені в різних колірних і дизайнерських рішеннях, орієнтуючись на детальне опис, фото та інформацію про їх вартість.

Бейджі